Özgür Demirtaş Twitter / Türkiye’nin çete karargahı vuruldu - Yeni Özgür Politika : Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık:

Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık: Ya et kanar, ya tırnak kurur. Ama şimdi aşağıda size göstereceklerimi anlatmadan önce diyorum ki . Mümkün olduğu kadar gündeme getirmedim. For tweets in english @ozgurinenglish.

Ya et kanar, ya tırnak kurur. HDP ve PKK'yı korku sardı - Partiler Haberleri
HDP ve PKK'yı korku sardı - Partiler Haberleri from i13.haber7.net
Il y a 3 jours. Mümkün olduğu kadar gündeme getirmedim. 6:12 am · may 17, 2021·twitter for iphone. Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık: Bu çin'nin alacağı önlemlere bağlı. Anladığım kadarı ile çikariniz için siyasal i̇slam'a yanlayan bir li̇boşsunuz . Sevgili arkadaşlar arada sırada sevmediğim ve sevdiğim dizilerden, filmlerden bahsedip, sizinle paylaşıyorum: Sizlerden akışkan yazımı olan dolma kalem tavsiyesi alabilir miyim?

Ben ses çıkarmıyorum diye tehdit eden edeneydi.

Et ile tırnak gibi et ile tırnağı birbirinden ayırırsak: Ya et kanar, ya tırnak kurur. Bu şirketin temerrüde düşmesi başka krizleri tetikler mi? Şimdi herkesin aklındaki soru şu. Hayat her geçen gün daha da pahalılaşacak.aylar önce sonbahar ve kışın feci geçeceğini söylemiştim. Sizlerden akışkan yazımı olan dolma kalem tavsiyesi alabilir miyim? For tweets in english @ozgurinenglish. Ben ses çıkarmıyorum diye tehdit eden edeneydi. Sevgili arkadaşlar arada sırada sevmediğim ve sevdiğim dizilerden, filmlerden bahsedip, sizinle paylaşıyorum: Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık: Bu çin'nin alacağı önlemlere bağlı. Anladığım kadarı ile çikariniz için siyasal i̇slam'a yanlayan bir li̇boşsunuz . Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık:

Et ile tırnak gibi et ile tırnağı birbirinden ayırırsak: Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık: For tweets in english @ozgurinenglish. Şimdi herkesin aklındaki soru şu. Bu çin'nin alacağı önlemlere bağlı.

Il y a 3 jours. Abdullah Öcalan öldü mü? Ortalığı karıştıran paylaşım
Abdullah Öcalan öldü mü? Ortalığı karıştıran paylaşım from www.agrisoz.com
Bu çin'nin alacağı önlemlere bağlı. Sabah sabah çok güldüm, allah da sizi güldürsün ☺️. Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık: Sevgili arkadaşlar arada sırada sevmediğim ve sevdiğim dizilerden, filmlerden bahsedip, sizinle paylaşıyorum: Şimdi herkesin aklındaki soru şu. Sizlerden akışkan yazımı olan dolma kalem tavsiyesi alabilir miyim? For tweets in english @ozgurinenglish. Ben ses çıkarmıyorum diye tehdit eden edeneydi.

Il y a 3 jours.

6:12 am · may 17, 2021·twitter for iphone. Il y a 3 jours. Bu çin'nin alacağı önlemlere bağlı. Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık: Hayat her geçen gün daha da pahalılaşacak.aylar önce sonbahar ve kışın feci geçeceğini söylemiştim. Mümkün olduğu kadar gündeme getirmedim. Anladığım kadarı ile çikariniz için siyasal i̇slam'a yanlayan bir li̇boşsunuz . Sabah sabah çok güldüm, allah da sizi güldürsün ☺️. Ya et kanar, ya tırnak kurur. Bu şirketin temerrüde düşmesi başka krizleri tetikler mi? Ben ses çıkarmıyorum diye tehdit eden edeneydi. Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık: Et ile tırnak gibi et ile tırnağı birbirinden ayırırsak:

Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık: Şimdi herkesin aklındaki soru şu. Ya et kanar, ya tırnak kurur. Sevgili arkadaşlar arada sırada sevmediğim ve sevdiğim dizilerden, filmlerden bahsedip, sizinle paylaşıyorum: Et ile tırnak gibi et ile tırnağı birbirinden ayırırsak:

Bu çin'nin alacağı önlemlere bağlı. DemirtaÅŸ'tan Mücahit Bilici'ye mektup: Özgür yarınlarda
Demirtaş'tan Mücahit Bilici'ye mektup: Özgür yarınlarda from media-cdn.t24.com.tr
For tweets in english @ozgurinenglish. Bu çin'nin alacağı önlemlere bağlı. Ben ses çıkarmıyorum diye tehdit eden edeneydi. Et ile tırnak gibi et ile tırnağı birbirinden ayırırsak: Sizlerden akışkan yazımı olan dolma kalem tavsiyesi alabilir miyim? Sevgili arkadaşlar arada sırada sevmediğim ve sevdiğim dizilerden, filmlerden bahsedip, sizinle paylaşıyorum: Anladığım kadarı ile çikariniz için siyasal i̇slam'a yanlayan bir li̇boşsunuz . Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık:

Anladığım kadarı ile çikariniz için siyasal i̇slam'a yanlayan bir li̇boşsunuz .

Il y a 3 jours. Bu çin'nin alacağı önlemlere bağlı. Anladığım kadarı ile çikariniz için siyasal i̇slam'a yanlayan bir li̇boşsunuz . Sabah sabah çok güldüm, allah da sizi güldürsün ☺️. Bu şirketin temerrüde düşmesi başka krizleri tetikler mi? Sizlerden akışkan yazımı olan dolma kalem tavsiyesi alabilir miyim? Il y a 3 jours. For tweets in english @ozgurinenglish. Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık: Et ile tırnak gibi et ile tırnağı birbirinden ayırırsak: Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık: Ya et kanar, ya tırnak kurur. Sevgili arkadaşlar arada sırada sevmediğim ve sevdiğim dizilerden, filmlerden bahsedip, sizinle paylaşıyorum:

Özgür Demirtaş Twitter / Türkiye’nin çete karargahı vuruldu - Yeni Özgür Politika : Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık:. Bu çin'nin alacağı önlemlere bağlı. Ya et kanar, ya tırnak kurur. Anladığım kadarı ile çikariniz için siyasal i̇slam'a yanlayan bir li̇boşsunuz . Akademisyen,15 yıl abd,şimdi @sabanciu finans kürsü başkanı.uzmanlık: Il y a 3 jours.